Ik heb mijn Vecozo certificaat verlengd, hoe koppel ik die aan Evry?

Aanvragen certificaat
Evry kan koppelen met een zogenaamd systeem certificaat van Vecozo. Heb je maar één certificaat, dan is dat vrijwel zeker een persoonlijk certificaat, vraag dan een systeem certificaat aan op de website van Vecozo.

Evry zoekt automatisch naar een geldig Vecozo systeem certificaat en koppelt deze aan Evry zodat alle gebruikers deze kunnen gebruiken. Je hoeft het dus niet zelf te “koppelen” aan Evry. Je moet het certificaat wel installeren daar waar je ook gebruik maakt van Evry. Dit kan binnen Microsoft Internet Explorer, Microsoft Edge, Google Chrome of direct in Windows bij “Internet Opties” in het configuratiescherm. Mocht je de verlenging binnen Firefox uitgevoerd hebben, dubbelklik dan op het back-up bestand dat je gemaakt hebt volgens de instructies van Vecozo en importeer het certificaat dan met de importeer wizard zodat het certificaat ook in Microsoft Internet Explorer komt te staan.

Werk je met online werkplekken? Zorg dan dat je de installatie of de verlenging van het certificaat op de EvryOnline werkplek uitvoert.

Als je na de installatie of verlenging Evry herstart wordt het certificaat automatisch ook gekoppeld aan Evry en kunnen alle medewerkers binnen de praktijk het certificaat direct gebruiken zonder verdere installatie.

Print