Ik heb mijn Vecozo certificaat verlengd, hoe koppel ik die aan Evry?

Aanvragen certificaat
Evry kan koppelen met een zogenaamd systeem certificaat van Vecozo. Heb je maar één certificaat, dan is dat vrijwel zeker een persoonlijk certificaat, vraag dan een systeem certificaat aan op de website van Vecozo.

Windows versie
Evry zoekt automatisch naar een geldig Vecozo systeem certificaat, je hoeft het dus niet te “koppelen” aan Evry. Je moet het certificaat wel installeren binnen Microsoft Internet Explorer, Microsoft Edge, Google Chrome of direct in Windows bij “Internet Opties” in het configuratiescherm. Mocht je de verlenging binnen de Firefox uitgevoerd hebben, dubbelklik dan op het back-up bestand dat je gemaakt hebt volgens de instructies van Vecozo om de importeer wizard te openen en zo deze direct in Windows bij “Internet Opties” te installeren.

Werk je met online werkplekken? Zorg dan dat je het back-up bestand in iedere werkplek afzonderlijk installeert door deze daar te dubbelklikken.

Mac versie / grote organisaties
Voor de Mac versie of voor grote organisaties met veel werkplekken is er de mogelijkheid om het certificaat om te zetten zodat deze via “Python” te gebruiken is. Voor hulp hierbij raden wij aan om telefonisch contact met ons op te nemen.