Webinar

Hier kun je de webinar bekijken wanneer deze uitgezonden wordt. Na de uitzending zal deze nog enige tijd hier beschikbaar blijven. Eronder staat de bijbehorende live chat waar je kunt meepraten en vragen kunt stellen (gedurende de live uitzending). Voor meer informatie over komende uitzendingen, scroll naar onder. Onderaan kun je ook oudere webinars terugkijken.

Evry-Online gebruikers: open deze pagina op je eigen computer in plaats van de server, dan zal de video veel beter afspelen.

Huidige webinar:

Linksonderin de uitzending staat wanneer deze live is. Zodra de uitzending gestart is kun je het beeld vergroten door rechts onderin op “full screen” te klikken.

Meepraten:

YouTube:
De directe link naar de uitzending op YouTube is: https://youtu.be/F28Jx5kVbIc

Webinars

Naast de uitleg video’s biedt Evry ook zo nu en dan live webinars aan. Hierin krijg je uitleg over een bepaald onderdeel van Evry, net als in de video’s, maar is er ook de mogelijkheid om live vragen te stellen via de chat welke dan tijdens de uitzending zoveel mogelijk beantwoord zullen worden. Ook is het mogelijk via de chat ervaringen met het gebruik van Evry onderling te delen.

Eerstvolgende webinar

Het eerstvolgende webinar staat gepland voor donderdag 13 oktober 2022 om 12:00 en zal gaan over Boekhouden. Je kunt de uitzending te zijner tijd hierboven bekijken. Tot die tijd vind je hierboven de vorige uitzending.

Geplande uitzendingen

De volgende uitzendingen staan momenteel ingepland:

Donderdag 13 oktober 2022 12:00 – “Boekhouden”
Donderdag 17 november 2022 12:00 – “Zorgdomein”

Eerdere uitzendingen

Eerdere webinars kun je hier terugkijken op YouTube:
Evry webinars