Met SMS afspraakherinneringen bewezen een lagere "no show"

Afspraakherinneringen versturen via SMS geeft de grootste kans dat je cliënten het bericht ontvangen en verlaagt je "no show" aanzienlijk. Dat betekent minder afspraken verzetten en vooral meer omzet!

Extra service voor je cliënten

Je cliënten zullen het heel handig vinden om voor hun consult nog even een herinnering te krijgen, zij blij en jij blij! En wat we ook vaak horen, je praktijk komt professioneel over! Was alles maar zo makkelijk..

Hoe start ik met de SMS module?

Je maakt in de stamgegevens op het tabblad “SMS module” met één druk op de knop zelf een account aan. Hiervoor ben je dus niet afhankelijk van onze helpdesk, je kan altijd starten en omdat je het zelf doet betaal je ook geen opstartkosten!

Nadat je een account geactiveerd hebt kan je de afzendernaam voor je SMS berichten instellen en een test SMS naar jezelf sturen. Daarna is je Evry klaar om SMS berichten te versturen. De SMS module wordt voornamelijk gebruikt voor het versturen van afspraakherinneringen, maar kan ook gebruikt worden om vanuit het dossier een SMS te sturen naar de cliënt.

Wat kost de SMS module?

Je betaalt achteraf, per SMS, afhankelijk van het aantal berichten dat je stuurt per maand:

Tot 100 sms berichten per maand: € 0,12 per sms (credit)
Vanaf 100 sms berichten per maand: € 0,10 per sms (credit)

De genoemde bedragen zijn exclusief btw.