Vecozo certificaten en Evry.

Hier is informatie te vinden over de certificaten van Vecozo.

Vecozo geeft persoonlijke certificaten uit waarmee ingelogd kan worden op de website van Vecozo (door een persoon). Dit certificaat heb je bijvoorbeeld nodig om digitaal contracten te ondertekenen. Evry doet verder niets met dit certificaat. Zorg er uiteraard voor dat je je persoonlijke certificaat ook altijd verlengd en een back-up hiervan bewaart.

Vecozo geeft systeemcertificaten uit waarmee een systeem (in dit geval Evry) kan communiceren met Vecozo voor bijvoorbeeld het doen van een “Controle op verzekeringsrecht” (COV-controle) of voor het indienen van een declaratie of ophalen van retourinformatie en andere berichtsoorten (o.a. JW/WMO berichten). Hieronder staan verschillende stappen met verwijzingen naar de website van Vecozo voor het installeren en koppelen van het systeemcertificaat aan Evry.

Handleidingen

Vecozo vraagt om een ipadres, wat nu?

Vecozo gaat hun diensten verder afschermen waardoor je alleen vanaf bepaalde internetverbindingen welke je doorgeeft aan Vecozo, hun diensten kunt gebruiken. Of je wat moet doen hiervoor, om met Evry de diensten van Vecozo te kunnen blijven gebruiken, kun je hier lezen.

Lees meer

Installeren/vernieuwen van een systeemcertificaat

Het installeren of vernieuwen van een Vecozo systeemcertificaat dient te gebeuren op de eigen computer.

Gebruikers welke werken met de aanvullende dienst “EvryOnline” dienen het installeren of vernieuwen niet op onze server uit te voeren, maar ook op de eigen computer. Na het installeren of vernieuwen kan het systeemcertificaat met behulp van de handleiding “Backup systeemcertificaat installeren op de EvryOnline werkplek” op de online werkplek geïnstalleerd worden.

Lees meer

Backup maken van een systeemcertificaat

Nadat een systeemcertificaat is geïnstalleerd/vernieuwd dien je deze voor jezelf te back-uppen. Voor het maken van de back-up heeft vecozo diverse handleidingen.

Lees meer

Backup systeemcertificaat installeren op de EvryOnline werkplek

Om een back-up van het systeemcertificaat op de EvryOnline werkplek te installeren, dien je het opgeslagen back-up bestand (*.p12 of *.pfx) van het certificaat op de server neer te zetten.

Lees meer

Backup systeemcertificaat installeren op de eigen computer

Om een back-up van het systeemcertificaat op de eigen computer te installeren, dien je het opgeslagen back-up bestand (*.p12 of *.pfx) van het certificaat in bezit te hebben en het wachtwoord te weten.

Lees meer