Hoeveel zorgverleners en online werkplekken heb ik nodig?

Voor iedere zorgverlener binnen je praktijk heb je een licentie voor Evry nodig. Werken er bijvoorbeeld 10 parttimers in je praktijk, dan vul je 10 zorgverleners in.

De online werkplekken zijn optioneel, je kan er ook voor kiezen om Evry op je eigen computer/netwerk/server te plaatsen. Kies je voor onze beveiligde online werkplekken (op servers in Nederland), dan kan je er voor kiezen om werkplekken te delen of voor iedereen een werkplek te nemen.

Lees meer

Is een online werkplek nodig voor de AVG?

Het is prima mogelijk om zelf je computer afdoende te beveiligen zodat je werkt in overeenstemming met de AVG regels. Wil je echter niet zelf uitzoeken wat je daar allemaal voor moet doen, en verantwoordelijk zijn voor de noodzakelijke backups en gegevens bescherming? Kies dan voor het gemak en de beveiliging van een online werkplek.

Wanneer je kiest voor een online werkplek, zijn ook al je gegevens veilig en staan er geen privacygevoelige gegevens op je computer. Laptop kapot of kwijt? Geen probleem, alle gegevens staan veilig op EvryOnline. Met een andere laptop werk je direct weer verder waar je gebleven was. En geen datalek, want er staat geen data op je laptop!