Hoeveel zorgverleners en online werkplekken heb ik nodig?

Zorgverleners
Voor iedere zorgverlener binnen je praktijk heb je een licentie voor Evry nodig. Heb je mensen in dienst voor het maken van afspraken of het invoeren van nieuwe cliënten, dan heb je daar geen licentie voor nodig. Heb je mensen in dienst die de declaraties versturen, de boekhouding doen en zulk soort ingewikkeldere onderdelen, dan heb je voor hem/haar wel een extra licentie nodig.

Online werkplekken
De online werkplekken zijn optioneel, je kan er ook voor kiezen om Evry op je eigen computer/netwerk/server te plaatsen. Kies je voor onze beveiligde online werkplekken (op servers in Nederland), dan kan je er voor kiezen om werkplekken te delen of voor iedereen een werkplek te nemen.

Voorbeeld 1
Je hebt een eenmanspraktijk, je gaat met Evry werken op je eigen computer (die je goed beveiligd) en je maakt zelf je backups (die je ook beveiligd). Je hebt 1 zorgverlener en 0 online werkplekken nodig.

Voorbeeld 2
Je hebt een eenmanspraktijk en je kiest voor de flexibiliteit, de zekerheid en de veiligheid van een online werkplek. Je hebt 1 zorgverlener en 1 online werkplek nodig.

Voorbeeld 3
In je praktijk werken 5 paramedici, 2 secretaresses en 1 manager die de declaraties verstuurd. Jullie hebben een eigen server waarop jullie gaan werken met Evry. Je hebt 6 zorgverleners en 0 online werkplekken nodig.

Voorbeeld 4
In je praktijk werken 4 paramedici, op verschillende locaties in het land. Twee werken er fulltime, één werkt op maandagen en dinsdagen en één werkt op woensdagen, donderdagen en vrijdagen. Voor het aantal online werkplekken kan je kiezen voor 3 (er werken maximaal 3 personen tegelijkertijd). De parttimers delen dan een online werkplek, dat kan omdat ze nooit tegelijkertijd werken. Je hebt dan 4 zorgverleners en 3 online werkplekken nodig.

Let wel op, ze kunnen ook echt niet tegelijk werken, een werkdag ruilen kan niet. Als je wilt dat ze altijd kunnen inloggen, heb je wel 4 online werkplekken nodig. Je hebt dan 4 zorgverleners en 4 online werkplekken nodig.

Print