Welke mogelijkheden zijn er?

Het programma Evry is een Windows applicatie en kan niet direct op macOS geïnstalleerd worden. Er zijn wel meerdere mogelijkheden om toch met Evry te kunnen werken op je Mac:

1. Werken met EvryOnline
In plaats van Evry op je eigen computer, kan je met onze aanvullende optie EvryOnline (dit is een betaalde dienst) het programma Evry ook “in the cloud” gebruiken. Deze oplossing biedt naast het kunnen inloggen vanaf diverse soorten apparaten (Mac, Chrome OS, Android, iOS) nog veel meer voordelen. Al je gegevens staan bijvoorbeeld veilig in een professioneel datacentrum en niet meer op je eigen computer (qua AVG heel verstandig). Ook wordt er elke nacht een back-up van al je bestanden gemaakt. Meer informatie over EvryOnline kan je hier vinden.

2. Boot Camp met Windows op je Mac
Binnen je Mac kunt u gebruik maken van ingebouwde hulpprogramma Boot Camp waardoor je Windows op je Mac kunt installeren. Bij het opstarten van je Mac kies of je macOS of Windows wilt gaan gebruiken. Binnen de Windowsomgeving kan je Evry installeren. Voor meer informatie over Boot Camp verwijzen wij u naar https://support.apple.com/nl-nl/boot-camp. Voor het installeren van Boot Camp en Windows leveren wij geen ondersteuning.

3. Parallels met Windows op je Mac
Het nadeel van Boot Camp is dat je óf met Windows óf met macOS werkt, om te switchen moet je de Mac herstarten en kiezen voor het andere OS. Er zijn andere programma’s, zoals Parallels, die wel de mogelijkheid bieden om Windows en macOS programma’s tegelijkertijd te gebruiken. Meer informatie over Parallels vind je op http://www.parallels.com/eu/download/desktop. Voor het installeren van Parallels en Windows leveren wij geen ondersteuning.