Welke server? Welke gebruikersnaam?

De praktijkeigenaar heeft een (beveiligde) e-mail gekregen met de server waarop jullie werken en met alle gebruikersnamen en wachtwoorden. Alle informatie die je nodig hebt kan je navragen bij de praktijkeigenaar dus.

Handleiding inloggen EvryOnline

Voor Windows, macOS, iOS en Android

Vul de gebruikersnaam in, kies je server en klik op DOWNLOADEN.Op macOS/iOS/Android dien je eenmalig het programma “Microsoft Remote Desktop” te downloaden.
Voor installatie op macOS klik hier
Voor installatie op iOS klik hier
Voor installatie op Android klik hier

De handleiding over de “Two Factor Authenticatie” kun je hier vinden.

Printen van je online werkplek

Wil je ook kunnen printen vanaf EvryOnline? Zorg eerst dat je printer juist geïnstalleerd is en werkt op je computer. Daarna installeer je deze software op je computer:

TS Print voor Windows downloaden
TS Print voor MacOS downloaden

Indien je vanaf een Android of IOS apparaat ingelogd bent op EvryOnline, is het niet mogelijk om direct naar de printer te printen.

Vecozo gebruiken in combinatie met een EvryOnline werkplek

Vanaf 1 september 2021 kun je de diensten van Vecozo (COV, declaratie indienen, enz) alleen nog gebruiken vanaf vooraf doorgegeven ip-adressen. Je kan dus niet zomaar meer via elke internetverbinding de vecozo diensten gebruiken. Aangezien je Evry gebruikt vanaf onze servers met een EvryOnline werkplek, is je eigen ip-adres niet (meer) relevant, in plaats daarvan dien je op de website van Vecozo aan te geven dat je werkt met de softwarepartij Evry B.V.

Voor eventuele ondersteuning moet je contact op te nemen met de helpdesk van Vecozo. De Evry helpdesk kan hier geen ondersteuning voor bieden.