Overstapservice: hoe gaat dit in zijn werk?

Overstappen gaat snel en gemakkelijk: In de eerste plaats zullen we je vragen welke pakket je momenteel gebruikt. Voor vrijwel alle populaire pakketten heeft Evry een op maat gemaakte importeer mogelijkheid. Daarnaast zijn er ook generieke importeer mogelijkheden uit Excel of CSV bestanden, dus ook als je een wat onbekender pakket gebruikt is er altijd wel een oplossing om toch de huidige cliëntgegevens over te zetten.

Op basis van de gegevens die je hebt voeren wij dan een proefimport uit. Deze is gratis en geheel vrijblijvend. Je kunt dus voor je iets aanschaft goed bekijken of dat wat je verwacht ook netjes overkomt. Afhankelijk van het gebruikte pakket kan het verschillen wat er technisch mogelijk is om over te nemen, maar mocht je iets missen dan kunnen we altijd in overleg kijken hoe we de import voor jou zo compleet mogelijk kunnen maken. Een overstap hoeft dus ook nooit een sprong in het diepe te zijn, je weet dankzij de proefimport vooraf precies waar je aan begint.

Is de import naar je zin dan besluit je zelf per wanneer je de Evry software wilt gebruiken en voeren wij (wederom geheel gratis) een nieuwe definitieve import uit met de meest recente gegevens uit je vorige software pakket. Op die manier garanderen we een soepele en gemakkelijke overstap van je vorige software pakket naar Evry.

Neem vandaag nog contact op met onze helpdesk voor meer informatie of een gratis proefimport, wij helpen je graag.

Print