Melding: Niet verschenen?

In het controle scherm kan je de melding krijgen: “Niet verschenen?”. Dit betekent dat je bij het desbetreffende consult niet hebt aangegeven dat de client is verschenen.
– Ga naar de cliënt.
– Ga naar het tabblad “consulten”.
– Hier zie je bij één of meerdere consulten een rood kruis voor het consult staan.
– Klik op het consult en klik op “wijzig”.
– Nu kan je de optie “cliënt is verschenen” aanvinken.

Print