Cursusdag

De cursussen op de cursusdag worden op vaste momenten gegeven op een groot scherm. Houd hier dus rekening mee in de eigen tijdsplanning, iedereen dient zelf te zorgen op tijd bij de gewenste cursussen aanwezig te zijn. Iedereen die zich aangemeld heeft is de gehele dag welkom van 9:00 tot 17:00. Welke cursussen gevolgd worden en hoeveel zelfstandig gewerkt wordt bepaalt iedereen voor zichzelf. Zelf dien je een laptop mee te nemen om op te werken.

Iedereen kan voor zichzelf beslissen welke cursussen te volgen en hoe laat de dag begonnen en geëindigd wordt. Het gebouw is vanaf 8:30 toegankelijk.

Een week voor de cursusdag wordt bevestigd of deze door zal gaan.

De cursus wordt gegeven in Alphen aan den Rijn, zie ook de route informatie.

Cursussen tijdens de cursusdag

Iedereen dient zelf te zorgen tijdig aanwezig te zijn voor aanvang van een cursus. Gelijktijdig is er de gehele dag een ruimte om zelf te werken op de momenten dat de gegeven cursus voor jou niet interessant is, bijvoorbeeld omdat die gericht is op een andere beroepsgroep, omdat je de inhoud al beheerst of omdat je liever bijvoorbeeld met het maken van sjablonen aan de slag gaat. Hierbij is dan voortdurend hulp beschikbaar voor vragen tijdens het maken van deze opdrachten. Iedereen kan gedurende de dag zoveel instructies volgen als gewenst. Om 12:00 worden er broodjes geserveerd. Gedurende de gehele dag is er koffie en thee. De dag eindigt om 17:00.

Een cursusdag kost € 166,74 per persoon (incl. btw).

Momenteel is er nog geen cursus ingepland. Wij verwachten in 2022 weer nieuwe cursussen in te plannen.