Instructies

De instructies worden op vaste momenten gegeven op een groot scherm. Na de instructie worden er opdrachten uitgereikt om zelf mee aan de slag te gaan. Houd hier dus rekening mee in de eigen tijdsplanning. Iedereen die zich aangemeld heeft is de gehele dag welkom van 9:00 tot 17:00. Welke instructies gevolgd worden en hoeveel zelfstandig gewerkt wordt bepaalt iedereen voor zichzelf. Zelf dien je een laptop mee te nemen om op te werken. Je kunt zelf kiezen of je in je eigen Evry gaat werken of in een tijdelijke test Evry op een USB stick. In het laatste geval dien je zelf ook een lege USB stick mee te nemen.

Iedereen kan voor zichzelf beslissen welke instructies te volgen en hoe laat begonnen en geëindigd wordt. Opdrachten kunnen uiteraard ook thuis gemaakt worden, in dat geval is overleg en hulp altijd mogelijk via de helpdesk.

Een week voor de cursus wordt bevestigd of deze door zal gaan.

De cursus wordt gegeven in Alphen aan den Rijn, zie ook de route informatie.

Cursus onderdelen

Iedereen dient zelf te zorgen tijdig aanwezig te zijn voor aanvang van een instructie. Na iedere instructie gaat iedereen zelf aan de slag met de opdrachten die uitgereikt worden. Hierbij is dan voortdurend hulp beschikbaar voor vragen tijdens het maken van deze opdrachten. Iedereen kan gedurende de dag zoveel instructies volgen als gewenst. Om 12:00 worden er broodjes geserveerd. Gedurende de gehele dag is er koffie en thee. De dag eindigt om 17:00.

Een cursus kost € 120,00 per persoon (incl. btw).