Meer tijd voor je cliënt

Mensen helpen om beter in hun vel te zitten. Dat is je werk. Natuurlijk wil je dat met alle zorg en aandacht doen. Daarom neemt Evry je administratief werk uit handen. Van declareren naar gemeenten en verzekeraars tot cliëntdossiers bijhouden en afspraken inplannen. Alles is snel en goed geregeld met Evry. Zodat jij makkelijker je werk kunt doen. En meer tijd hebt voor je cliënt.

Alles-in-één: declareren, cliëntdossiers bijhouden en afspraken inplannen

Wat je ook nodig hebt voor je administratie: met Evry kan het. En het werkt ook nog eens makkelijk. Daarnaast koppelt Evry cliëntdossiers aan afspraken en declaraties. Zo is je administratie betrouwbaar én snel gedaan.

Eenvoudig uitnodigen voor ROM vragenlijsten

Wanneer je EvryROM gebruikt is alles handig geïntegreerd binnen het cliëntendossier, op een apart tabblad ROM. Dus nooit meer los inloggen op een ROM portaal, maar alles direct inzichtelijk. Ook heeft Evry een directe koppeling met Reflectum.

Zorgprestatiemodel

Het zorgprestatiemodel is volledig in Evry geïntegreerd met eenvoudige registratie van de consulten volgens de daadwerkelijk gerealiseerde directe tijd.

Inclusief alle WMO en JW berichten

Alle interactie tussen jou en de gemeentes met één druk op de knop geregeld! Of je nou een verzoek om toewijzing, een startbericht, een stopbericht of een declaratie stuurt, Evry maakt het je makkelijk. Ook je toewijzingen verwerk je eenvoudig!

Geïntegreerde HoNOS+ vragenlijst

Zorgvraagtypering gemakkelijk en snel via de geïntegreerde HoNOS+ vragenlijst. Direct vanaf het zorgtraject tabblad, zowel dynamisch als volledig uit te voeren. Met grafische weergave van de resulterende zorgvraagtypering.

GDS801/802

Generieke Declaratiestandaard GDS801 en de retourberichten GDS802 zijn volledig geïntegreerd in de declaratiewizard.

Zorgvraagtypering

Als onderdeel van het zorgprestatiemodel wordt vanaf 2022 zorgvraagtypering ingevoerd in de geestelijke gezondheidszorg en forensische zorg. Het doel van zorgvraagtypering is om naast een financieel model ook een inhoudelijk element op te nemen in de toekomstige bekostiging. Deze zorgvraagtypering bevat informatie over de zorgbehoefte van de cliënt. Voor de geestelijke gezondheidszorg wordt de HoNOS+ gebruikt als hulpmiddel om tot de juiste zorgvraagtypering te komen. Er zijn 20 zorgvraagtypes, verdeeld over 3 super clusters X, Y & Z. Deze HoNOS+ vragenlijst is geheel geïntegreerd in Evry

HoNOS+ vragenlijst

Bij de HoNOS+ wordt eerst een keuze gemaakt tussen deze drie super clusters. Hierna wordt de vragenlijst doorlopen. Dit kan op twee manieren: Volledig of dynamisch. Hierna volgt een gesuggereerde zorgvraagtypering (dynamische route) of een meest waarschijnlijke zorgvraagtypering (volledige route) met waarschijnlijkheids-percentage. In sommige gevallen is het niet mogelijk om met de dynamische route tot een suggestie te komen, in dat geval wordt overgeschakeld naar de volledige route. Reeds ingevulde vragen hoeven dan niet opnieuw beantwoord te worden. Tot slot kiest de zorgverlener op basis van de informatie de juiste zorgvraagtypering.

4.000+

Blije gebruikers van Evry

Voor elke psycholoog

Evry is er voor iedereen. Of je nu voor jezelf, een grotere praktijk of een multidisciplinaire organisatie werkt.

Psychologen kiezen voor Evry omdat het een gebruiksvriendelijk en betaalbaar pakket is, dat aansluit op hun vakgebied. En waarmee je alles kunt regelen wat je nodig hebt.

Nog meer mogelijkheden?
Dat kan met onze aanvullende modules.

Video uitleg

Start je gratis proefmaand

Probeer Evry eerst 30 dagen uit

Zonder verplichtingen. Wel zo prettig, want dan weet je precies wat je in huis haalt.